Cos cumparaturi

Comanda 0,00Lei
Cosul de cumparaturi este gol!

Termeni si conditii

Acest site web este administrat de S.C. DELTA SIGMA ELECTRIC S.R.L., cu sediul social in Orasul Otopeni, Soseaua Odaii, nr 44, judet Ilfov, avand codul de inregistrare fiscala RO29024105, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Ilfov sub nr. J23/2223/2011, telefon: 021/ 369 35 22, fax: 021/ 369 35 20.

Drepturile de autor asupra întregului conţinut aparţin în totalitate SC DELTA SIGMA ELECTRIC SRL si nu se pot folosi sau copia fara acordul scris al proprietarului.

Cei care accesează acest site web au următoarele drepturi:

  • explorarea conţinutului www.deltaelectric.ro;
  • reproducerea, traducerea sau utilizarea informaţiilor publicate, numai cu acordul sursei;
  • inserarea în paginile proprii a unor legături către acest site web (atunci când legăturile sunt cuprinse în website-uri comerciale sau publicitare se va asigura deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea site-ului www.deltaelectric.ro);
  • persoana care îşi bazează deciziile, acţiunile sau inacţiunea sa pe informaţiile conţinute în acest website îşi asumă răspunderea integrală pentru eventualele pierderi suferite.
  • Fotografiile prezentate au caracter informativ si pot contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.
  • Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara nevoia de instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Preturile si stocurile sunt actualizate la un interval de 24 de ore. Preturile din comenzi sau proforme emise sunt valabile 3 zile din momentul confirmarii acestora.

Produsele comercializate de www.deltaelectric.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii/predarii sunt insotite de factura fiscala/bon fiscal si certificat de garantie.

Produsele aflate in oferta deltaelectric.ro se pot vinde numai in baza unei comenzi online (o comanda online inseamna inregistrarea, nu confirmarea comenzii sau incheierea contractului). Comanda va fi ulterior procesata in timpul programului de lucru afisat pe site (Departament Vanzari), mai exact: comanda va fi preluata de un agent de vanzari, agentul de vanzari va verifica disponibilitatea stocului produsului/produselor din comanda dupa care va contacta clientul pentru confirmarea comenzii si incheierea contractului. Dupa confirmarea comenzii, comanda va putea fi ridica din showroomul DELTA ELECTRIC sau va putea fi livrata, conform celor mentionate de client.

Produsele comercializate de www.deltaelectric.ro se pot ridica sau livra numai in baza unei comenzi online. Comanda online nu presupune rezervarea produselor. Produsele vor fi rezervate intr-o comanda dupa preluarea si confirmarea comenzii de catre client. Comenziile online vor fi onorate in ordinea cronologica in care au fost inregistrate de catre sistem. O comanda care contine un produs cu statusul: stoc magazin, stoc depozit, intreaba stoc nu poate fi onorata in cazul in care pe acelasi produs a fost inregistrata o alta comanda inainte ei din punct de vedere cronologic si ulterior confirmata, astfel stocul fiind epuizat.