Cos cumparaturi

Comanda 0,00Lei
Cosul de cumparaturi este gol!

Politica de returnare

Daca produsul achizitionat nu corespunde asteptarilor, poti returna produsul iar noi iti oferim 2 optiuni: fie iti returnam suma de bani, fie poti folosi banii proveniti din stornarea produsului pentru achitarea altui produs.

1. RETURNAREA PRODUSELOR SE SUPUNE URMATOAREI LEGI:

Ordonanta nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta:

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la comanda, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului."

Pentru returnarea produsului trebuie sa notificati in scris acest lucru la adresa de email office@deltaelectric.ro. Numai cererile scrise se vor lua in considerare.

Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte (fara lovituri, zgarieturi), inclusiv ambalajul, accesoriile aferente si produsele cadou-bonus (exact ca in momentul receptionarii).

Produsul va fi returnat impreuna cu o copie de pe factura de achizitie si certificatul de garantie in original (in cazul in care pe certificat sunt mai multe produs, se va returna o copie de pe acesta).

Produsul se va returna prin prezenta personala la sediul DELTA ELECTRIC sau se va trimite prin curier rapid, taxele de curier fiind suportate de catre client. Returnarea unui produs nu se poate face prin curierii DELTA ELECTRIC.

Dupa primirea confirmarii de returnare, produsele nu se vor returna mai tarziu de 10 zile lucratoare de la data primirii acestora, indiferent de cand a fost trimisa cererea de retur.

2. NU SE POT RETURNA URMATOARELE CATEGORII DE PRODUSE:

- Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi,  sau care nu respecta termenii de garantie

- Produse care nu respecta termenii certificatului de garantie

- Produse aduse pe comenzi speciale

- Produse identice desigilate in cazul achizitionarii mai multor bucati (peste 2)

- Produse primite cadou la alte produse decat cu conditia unei noi achizitii

- Produse consumabile, care prin natura lor, odata desigilate nu pot fi revandute sub nici o forma.

Prin acesta cale va informam ca ne dorim sa fim un magazin online ceea ce inseamna ca majoritatea comenzilor ar trebui livrate prin curieri. Conform ordonantei mai sus mentionate, politica de returnare a produselor in termen de 10 zile lucratoare se aplica numai persoanelor fizice si numai in cazul produselor livrate prin curier.

In cazul produselor achizitionate de la sediul firmei sau a celor achizitionate pe persoana juridica (indiferent de metoda de livrare), termenul este de 2 zile lucratoare. In anumite cazuri, se pot accepta retururi peste cele 2 zile, insa cu penalitati cuprinse intre 10% si 25% din valoarea produsului returnat.

Produsele se vor returna in maxim 2 zile calendaristice de la primirea confirmarii de returnare.

Returnarea banilor se va face intr-un termen de maxim 30 de zile de la primirea returului si se va face numai prin banca indiferent de modalitatea prin care a fost platit produsul la ridicare.

Produsele care prezinta defectiuni sau vicii de fabricatie (nu defecte cauzate de utilizator, care contravin termeniilor de garantie) in termen de 48 de ore de la receptie vor fi inlocuite (fara alte costuri - in limita stocului disponibil si cu conditia ca produsul sa fie pachet complet exact ca in momentul ridicarii sau livrarii) cu conditia notificarii in scris la adresa de e-mail de mai jos. In cazul in care nu se respecta conditiile de returnare, produsul va intra in regim normal de garnatie, conform legii 449/2003.

Pentru achizitiile de la sediu sau pentru cele pe persoana juridica, indiferent de metoda de livrare, ne rezervam dreptul de a refuza returnarea produsului in cazuri de retururi repetate, clienti recalcitranti, depasirea termenului de returnare, neindeplinirea conditiilor de returnare sau neacceptarea penalizarilor.

Pentru orice alte detalii suplimentare: office@deltaelectric.ro

Va multumim.