Cos cumparaturi

Comanda 0,00Lei
Cosul de cumparaturi este gol!

Politica de confidentialitate

DELTA SIGMA ELECTRIC SRL se obliga sa respecte dispozitiile Legii nr. 677/ 2001 privind confidentialitatea datelor si se angajază să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terti si să le folosească doar în scopul intocmirii facturilor si documentelor de livrare, in scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Datele obtinute de catre societate vor fi stocate in baze de date iar societatea va lua toate masurile pentru protectia lor impotriva distrugerilor accidentale sau ilegale.

DELTA SIGMA ELECTRIC SRL nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dumneavoastră explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul DELTAELECTRIC.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a societatii.