Cos cumparaturi

Comanda 0,00Lei
Cosul de cumparaturi este gol!

Informatii legale

RASPUNDEREA SOCIETATII

S.C. DELTA SIGMA ELECTRIC S.R.L.  nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o pierdere in situatia in care aceasta este cauzata de nerespectarea prezentelor termene si conditii/contractului si celorlalte instructiuni mentionate pe site.

Societatea nu raspunde, de asemenea, pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri accesibile de pe site.

Societatea nu este responsabila pentru daune de orice fel pe care clientul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre societate a oricarei din obligatiile sale conform contractului si pentru daune care rezulta din utilizarea produselor si serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.

GARANTII

Toate produsele comercializate pe site, cu exceptia celor resigilate, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa de e-mail office@deltaelectric.ro. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

Reclamatiile privind deficiente ale produsului/produselor achizitionate pot fi facute accesand Formularul de Contact .

Clientul, in calitate de cumparator, are obligatia sa ia la cunostinta si sa respecte prevederile cuprinse Certificatului de Garantie, in caz contrar existand posibilitatea de a pierde garantia.

FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora, in conformitate cu legislatia in vigoare.

LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Contractul este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre societate si client se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Bucuresti.